Quick fix för tarmfloran. – Food Pharmacy

Forskning, Food Pharmacy

Post image

Quick fix för tarmfloran.

Fler och fler människor börjar förstå att det finns ett starkt samband mellan goda bakterier i tarmen (där cirka 80 procent av vårt immunförsvar sitter) och god hälsa. Vilket så klart är helt fantastiskt men också har planterat en ny liten oro i en del av oss. Vafalls, ska vi behöva ha ångest över våra tarmfloror nu också?

Personligen känner vi att vi inte orkar med en till ångest. Därför var det så oerhört skönt att lära sig hur enkelt det är att få tarmfloran i balans och hur snabbt du kan påverka din tarmflora positivt genom rätt mat. Det räcker med att frossa i fiberrika grönsaker fyllda med antioxidanter, vitaminer och mineraler varje dag, så har de goda bakterierna redan efter några veckor tagit större plats i tarmen.

Och hör på det här: Så sent som för några dagar sedan trillade vi över en studie som pekar på att tarmfloran förändrar sig ÄNNU snabbare än så – Harvardforskare Lawrence David undersökte förändringar i tarmfloran i samband med ändrad diet och redan efter TRE DAGAR började förändringarna att synas bland de individer han undersökte.

Riktigt goda nyheter ju. Snacka om quick fix. Tarmfloreångest stick och brinn.

 

Följ oss gärna gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.