Rösta på vår bok – vinn bokpaket från Akademibokhandeln! – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Rösta på vår bok – vinn bokpaket från Akademibokhandeln!

Det finns tydligen en tävling på Akademibokhandeln som heter “Läsarnas val” och där läsarna får rösta på sin favoritbok. Å ena sidan tänker vi att det är lite pinigt att be om hjälp. Å andra sidan tänker vi att ju mer uppmärksamhet som boken och budskapet får, desto bättre. (Och å femte sidan vore det ju sjukt kul att vinna). Gick själva in på länken precis och upptäckte att vår bok ligger under kategorin “Mat & Dryck” och inte facklitteratur som vi först trodde. Bara så du vet …

Vågar man be dig om lite hjälp? *blossande kinder*

Alltså bara om du tycker att den är VÄRD din röst, inte annars.

https://www.akademibokhandeln.se/lasarnas-val/

 

Följ oss gärna gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.