Vår livs första boksignering nu på lördag på Akademibokhandeln/Lidingö Centrum! – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Vår livs första boksignering nu på lördag på Akademibokhandeln/Lidingö Centrum!

Det här är Mia och Lina.

Mia och Lina har nog alltid haft inställningen att saker och ting ordnar sig. Alltså även när allting pekat på det motsatta. Som när Mia fick jordens finne mitt i pannan kvällen före studentbalen i 9:an. Det ordnade sig (tack vare 2 ton puder). Eller som när hotellet som Mia skulle gifta sig på 20 år senare hade bokat fel datum och det bara var en vecka kvar till vigseln. Det ordnade sig det också (vi bytte dag). Eller som när Lina inom ett år sade upp sig från sitt jobb, skilde sig och sålde sitt hem. Ett tag såg det lite mörkt ut men Lina var hela tiden inställd på att allt skulle ordna sig till det bästa, och det gjorde det ju faktiskt tillslut.

Nu på lördag den 3 september kl 12.30-13.30 och 14.00-14.30 när Mia och Lina sitter på Akademibokhandeln på Lidingö Centrum och hackar tänder av nervositet kommer de att fortsätta att tänka positivt. På pappret finns det ju så mycket som de kan ha tvångstankar om: att ingen ska komma, att de ska få black out, att de ska ha massa chiafrön mellan tänderna, att någon i kön ska fråga något intelligent som de inte kan svaret på.

Men, å andra sidan, vad finns det egentligen att oroa sig för?

Det ordnar ju sig alltid.

 

Följ oss gärna gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.