Vår livs första boksignering nu på lördag på Akademibokhandeln/Lidingö Centrum! – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Vår livs första boksignering nu på lördag på Akademibokhandeln/Lidingö Centrum!

Det här är Mia och Lina.

Mia och Lina har nog alltid haft inställningen att saker och ting ordnar sig. Alltså även när allting pekat på det motsatta. Som när Mia fick jordens finne mitt i pannan kvällen före studentbalen i 9:an. Det ordnade sig (tack vare 2 ton puder). Eller som när hotellet som Mia skulle gifta sig på 20 år senare hade bokat fel datum och det bara var en vecka kvar till vigseln. Det ordnade sig det också (vi bytte dag). Eller som när Lina inom ett år sade upp sig från sitt jobb, skilde sig och sålde sitt hem. Ett tag såg det lite mörkt ut men Lina var hela tiden inställd på att allt skulle ordna sig till det bästa, och det gjorde det ju faktiskt tillslut.

Nu på lördag den 3 september kl 12.30-13.30 och 14.00-14.30 när Mia och Lina sitter på Akademibokhandeln på Lidingö Centrum och hackar tänder av nervositet kommer de att fortsätta att tänka positivt. På pappret finns det ju så mycket som de kan ha tvångstankar om: att ingen ska komma, att de ska få black out, att de ska ha massa chiafrön mellan tänderna, att någon i kön ska fråga något intelligent som de inte kan svaret på.

Men, å andra sidan, vad finns det egentligen att oroa sig för?

Det ordnar ju sig alltid.

 

Följ oss gärna gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här.

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentarer

 1. Isabelle skriver:

  Hej!
  Jag har en fråga. Är det giftigt att äta äppelkärnor? VIll minnas att jag last någonstans att kärnor skall vara nyttiga. Men hörde precis på radion att dom är giftiga. Jag kanske har missuppfattat och att det bara är tex avocadons kärna som är bra att äta =)
  Tack för en bra blogg!

 2. Förläggare Kullman skriver:

  Heja er! Kan inte vara där men hoppas få er signatur i mitt köpta ex någon annan gång. Boken är fantastisk!

  1. Food Pharmacy skriver:

   Johanna! Självklart! Ska vi inte ta och slå till på en lunch till och med någon dag?

 3. ….. och DÄR slog jag ihop pärmen på boken som jag har sträckläst (läs: läst i 10-sekundersintervaller mellan alla projekt som barnen dragit mig in i, men ändå – intervallerna avlöste iaf varandra. Det närmaste sträckläsning jag kommit som småbarnsförälder). Jag vill bara säga: TACK! Nu förstår jag varför mina allergier dämpades när jag blev vegan och började äta mycket mer frukt och grönt. Nu gav ni mig ännu mer tips och riktning mot att må ännu bättre. Och framför allt, en tanke på vad mina barn äter. Så denna helg har lördagsgodiset bestått av bönchips, mango och torkade aprikoser. Och treåringen snappade snabbt upp konceptet: “jag äter gurka, då blir magen glad!”
  Imorgon åker vi och handlar lite andra nyttigheter och kastar ut lite annat skräp. Ska banne mig köpa boken till alla jag känner (helt ur egoistisk synvinkel: mer troligt då att jag blir bjuden på nyttig mat när jag är borta samt att mina vänner fortfarande vill vara mina vänner även efter den gula välkomstdrinken…) 🙂
  Åter igen, säger bara: tack tack tack!

  1. Food Pharmacy skriver:

   Tack detsamma! Den här positiva feed backen är liksom för bra för att vara sann. Obs, vi är inte bara artiga nu utan bara genuint superglada! Så, säger precis som du: tack tack tack!

 4. Stefanie Scheer skriver:

  Hej!
  Har precis läst klart er bok. Tack!
  Fantastisk! med massor av underbara liknelser och pepp och utan att bli krångligt
  (både i vetenskapliga förklaringar och praktiskt tillämpande).
  Kommer absolut att sno några av era liknelser till mina föreläsningar :))
  You go girls!

  Stefanie
  Näringsfysiolog

  1. Food Pharmacy skriver:

   Men åh, tack! Vilken finfin start på veckan vi just fick! Kram från Lina och Mia

 5. Det var synd med vädret. Ett sådant lågtryck på eran boksigneringsdag var oväntat. Kunde inte ta mig upp ur sängen och iväg till L.centrum. Hoppas få träffa er någon gång, ni skriver med mitt språk in i mitt hjärta, ni ger mig bra vibrationer.

  Pär P
  Qigongutövare

  1. Food Pharmacy skriver:

   Åh, det hoppas vi med! Ha en fin dag!

 6. Hahaha..ni är fantastiska. Har precis hittat hit.

  Kram
  A

  1. Food Pharmacy skriver:

   Haha, välkommen!

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.