Boksignering i Göteborg – hur gick det? – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Boksignering i Göteborg – hur gick det?

Nu undrar du om boksigneringen i lördags gick lika bra som avokadorosen som vi rullade i går? Svaret är: det gick om möjligt ännu bättre! För det första så var ju Leilas General Store en liten pärla i sig. För det andra så är göteborgare vansinnigt trevliga. Och för det tredje dök det upp massa härliga vänner – allt från Linas mormor till Mias gamla skridskokompis Jenny.

På bilden här ovan sitter vi och pustar ut efter att ha skrivit våra autografer i en ohygglig massa böcker. Sedan gick vi ut på Neff och dansade hela natten tills solen gick upp. Nä det gjorde vi förstås inte, men gud så roligt det hade varit. Vänta lite, måste bara googla om Nefertiti finns kvar? Ha, det finns det! Okej, googlar Excet också. Wow, det finns också kvar ju.

Chez Amis? Kvar!
Park Lane? Kvar!
Smaka? Kvar!

Vi skriver “Cue Club” med darrande pekfingrar.

Aj då. Inte kvar.

Följ oss gärna gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentarer

  1. Natascha skriver:

    Jättekul att träffa er och få böckerna signerade! Jag bor i Göteborg men har aldrig varit inne i Leilas General Store, det får absolut bli ett återbesök, affären var supermysig.

    1. Food Pharmacy skriver:

      Hej igen Natascha! Kul att se dig också, hade inte heller varit i butiken förut men kommer absolut titta in igen nästa gång vi är i Gbg. Ha en fin kväll!

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.