Buljongtärning vs lantbuljong. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Buljongtärning vs lantbuljong.

I en perfekt idévärld drar vi såklart på oss ett förkläde och kokar egen grönsaksbuljong, men i sinnevärlden hinns sådant inte riktigt med. Fick dock syn på en innehållsförteckning tillhörande en liten buljongtärning från Knorr för några veckor sedan och tänkte bara göra dig uppmärksam på hur mycket gojs den kan innehålla. Vi snackar färgämnen, palmolja, jästextrakt, socker, oklara aromer och maltodrexin. Kanske redan självklart för dig? I så fall ber vi om ursäkt för att vi tog upp din tid och hälsar dig välkommen tillbaka i morgon då vi gör en enastående god mangopannacotta här på bloggen. Men för alla er andra så kan vi i alla fall berätta att vi själva helt har slutat att köpa buljongtärningar, och gått över till lantbuljong i stället.

Även lantbuljongen har dock sina mörka sidor. Dubbelkolla gärna att den inte innehåller socker och kom ihåg att alla buljonger innehåller salt så gå inte helt bananas. Efter snabb googling sprang vi på den här lille rackaren: https://scanorganics.com/vara-produkter/gronsaksbuljong/. Vad tror du om den?

Följ oss gärna gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.