Frukost på Kaffeverket. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Frukost på Kaffeverket.

I dag fanns det all anledning att inte fasta. Vi tog nämligen ett steg utanför vår comfort zone (Nybrogatan 38) och mötte upp två härliga vänner på Kaffeverket på St Eriksgatan i stället. Älskar att så många caféer blivit så tarmfloresnälla – hade riktigt svårt att välja mellan havregrynsgröten med äppelkompott, deras overnight oats gjord på havremjölk och chiapuddingen med bär och kokosmjölk . Tog till slut det sistnämnda men blängde avundsjukt på Ninnis gröt genom hela frukosten.

På tal om frukost så får vi väldigt ofta frågan vad vi ger våra barn på morgonen. Vi gör lite olika där men ett bra tips är Mias fesljumma banangröt som hon gör varje morgon i en kastrull på låg temperatur + havregryn + vatten + mosad grön banan + linfrön + chiafrön + kokosolja + kanel + bär. Rekommenderas varmt.

Well, nu ska vi stöka undan lite jobb och sedan hem och packa kofferten för i eftermiddag bär det av till Loka Brunn. Vi ska föreläsa för ett stort gäng Topphälsa-läsare och bli ett med naturen. Inte en dag för sent.

Följ oss gärna gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.