Hemlig smoothieingrediens. – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Recept

Post image
fav

Hemlig smoothieingrediens.

fav

På en skala, hur konstigt ser ordet smoothieingrediens ut? Jättekonstig kombo av massa i:n och e:n ju. Men strunt samma – vill man berätta att man har en ny hemlig ingrediens i sin smoothie så vill man. Vi har nämligen vågat oss på att slänga ner, hör upp nu, 1 msk surkål de senaste gångerna vi gjort smoothie. Allt som är mjölksyrat är ju fullt av goda bakterier och mumma för våra små Luke Skywalkers. På bilden ovan ser vi således en smoothie gjord på grönkål, kiwi, citron, ingefära, havregryn, vatten och surkål. Vår surputte-smoothie. Så får den heta framöver.

IMG_1962

Mjölksyrade grönsaker finns i kyldisken i välsorterade butiker men se upp bara så att den inte är pastöriserad eftersom de små laktobacillerna förstörs vid uppvärmning. Surkålen på bilen ovan hittar du här. Och förresten, vill du lära dig syra själv så kan vi rekommendera den här boken. Vi har inte kommit igång själva än, men det står högt upp på vår to do-list …

Följ oss gärna gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här.

SparaSpara

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.