Lättrostat kaffe. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Lättrostat kaffe.

Tänk att snart är det helg igen. Förra helgen var vi på Loka Brunn i Bergslagen och föreläste om tarmfloror och mat. Plötsligt räckte en kvinna på främre raden upp handen.

– Dricker ni kaffe? frågade hon med tydligt darr på rösten.

Det blev alldeles tyst i salen. Någon tappade en knappnål. Det hördes.

Vi harklade oss tyst och tog ett djupt andetag.

– Vi dricker kaffe, svarade vi och log.

Det gick ett lättat sus genom publiken.

Klipp till i dag. Den här helgen tänker vi inviga vårt nya lättrostade kaffe som vi trillade över för några veckor sedan. Grejen är den att lättrostat (och mellanrostat) kaffe är att föredra framför mörkrostat (tänk på alla upphettningsgifter!). Problemet är bara att det kan vara lite klurigt att hitta lättrostat kaffe som är färdigmalet (mvh några som verkligen letat), så den här gången slog vi till på hela bönor som vi maler själva i en kaffekvarn. Låter krångligt, är enkelt. Lovar.

Ha en fin helg!

Följ oss gärna gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.