Mamma Mias magiska mangopannacotta. – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Recept

Post image
fav

Mamma Mias magiska mangopannacotta.

fav

Morsning! Milda makter måste mumsa massa mango. Mera muntra äsch orkar inte hitta på fler ord på M. Gör inlägget lika enkelt som receptet i stället. Det här receptet innehåller nämligen bara fyra ingredienser. Och ändå är det på riktigt bland de bästa pannacottisar vi provat.

IMG_1821

Ingrediens 1: Mango.
Ingrediens 2: Kokosmjölk.
Ingrediens 3: Kokosolja.
Ingrediens 4: Vaniljpulver.

IMG_1822

Börja med att tina 2 dl mango. Klar? Mixa den med 1 dl kokomjölk, 1/2 dl kokosolja och 1 tsk vaniljpulver. Klar? Lägg upp i en stor skål (om du är åpen) eller flera små (om du är generös). Klar? Låt stelna några timmar i kylen. Klar? Toppa gärna med lite extra tärnad färsk mango, några droppar lime och kanske lite mynta om du vill. Klar? Servera som efterrätt, mellis eller frukost. Klar? Varsågod och ät.

Följ oss gärna gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här

Print

Mamma Mias magiska mangopannacotta.

  • Av : Food Pharmacy
  • Portioner : 1 skål 1x
Scale

Ingredienser

2 dl mango

1 dl kokosmjölk

1/2 dl kokosolja

1 tsk vaniljpulver.

Instruktioner

Börja med att tina mango. Klar? Mixa den med  kokomjölk,  kokosolja och vaniljpulver. Klar? Lägg upp i en stor skål (om du är åpen) eller flera små (om du är generös). Klar? Låt stelna några timmar i kylen. Klar? Toppa gärna med lite extra tärnad färsk mango, några droppar lime och kanske lite mynta om du vill. Klar? Servera som efterrätt, mellis eller frukost. Klar? Varsågod och ät.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.