fbpx

Professor Stig

Post image

Intervju med Stig (del 2).

För typ två veckor sedan intervjuade den härliga podden ”Hälsosnack med Lotta och Victoria” vår käre husprofessor Stig Bengmark. Intervjun delades som du kanske ihåg upp i två delar, och här är äntligen länken till del två SAMT ett litet bonusavsnitt om jod. Sorry, blev det lite väl mycket information att ta in nu? Vi spaltar upp det för säkerhets skull:

1 Intervju med Stig – klicka HÄR

2 Bonusavsnitt om jod – klicka HÄR

3 Och för dig som missat del 1 – klicka HÄR

Så där ja, hoppas att det blev tydligare nu!

 

Följ oss gärna gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok härOch köp professor Bengmarks synbiotika här.

Dela

Kommentarer

 1. Först och främst: tack för en fantastisk blogg (och bok)! Vissa utmaningar med kosten är svårare än andra. Jag har exempelvis lyckats göra frukosten mjölkfri, men har inte lärt mig dricka svart kaffe än (havremjölk istället för komjölk går bara inte). Den största utmaningen tycker jag dock är omgivningen. Farmor serverar sju sorters kakor, mor bjuder på köttbullar och potatismos, på kursen bjuds det på frallor med ost och skinka osv. Det är svårt att tacka nej utan att känna sig besvärlig och det är svårt att förklara varför utan att framstå som lärarinnan med långa pekpinnen. Hur gör ni?

  1. Food Pharmacy skriver:

   Stor igenkänning! Vi själva skulle aldrig riskera att göra farmor eller mamma ledsen – när vi går bort äter vi det som bjuds, punkt. Kursen är ju lite av en annan grej – om du inte är sugen på att klämma i dig den där mackan kan du kanske nöja dig med en frukt och ta med dig egna nötter? Om du orkar/hinner/kommer ihåg alltså …

 2. Mattias Wikman skriver:

  Länkarna till http://www.halsosnackmedlottaochvictoria.se funkar inte. Är det temporärt eller finns intervjuerna ngn annan stans?

 3. Thomas håkansson skriver:

  Varför pratat ni inte om gehee ?
  Tack för toppen program helt plötsligt är in pappa knäpp längre 😉
  Thomas

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.