Vi föreläser på Allt för Hälsa i helgen. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Vi föreläser på Allt för Hälsa i helgen.

Hur hamnade vi här?  För bara några år sedan visste vi knappt något av det vi vet i dag, och på fredag och lördag står vi på Stockholmsmässan med varsin mick i näven och berättar om vår pilgrimsfärd mot ett hälsosammare liv. Hur det hela startade, varför man ska curla sina goda bakterier i tarmen, hur man tar näringsjägarexamen, våra enklaste tips för att komma igång och hur vi blev av med vårt sötsug. Du hittar oss på något som heter Energiscenen kl 14.30 på både fredagen och lördagen.

Och, vi kommer dagarna till ära nog att bjuda på vår gurkmejashot tänkte vi. Skriver nog för att vi inte vet hur det kommer att bli att göra den till så många personer. Önska oss gärna lycka till, krångligt nog att göra den till en person. Frågade försiktigt hur många det kan tänkas vara i publiken. Fick svaret 40-70, upp till 90. Haha, 90 shottar. Det blir en ny erfarenhet.

Följ oss gärna gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentarer

 1. Kom till Skåne!

  1. Food Pharmacy skriver:

   Vi var ju just där!

 2. Hej!

  Jag fick nyss nys om er bok och tror att den hade varit perfekt i julklapp till min vän som är väldigt intresserad av kost och hälsa. Hon är dock vegan och jag undrar därför om många av recepten i er bok också är det?

  Sorry om jag kommenterade något som inte alls har med inlägget att göra – men kunde inte hitta någon mail till er.

  Tack på förhand 🙂

  1. Food Pharmacy skriver:

   Vad kul och japp, både i boken och i bloggen finns det många recept för veganer!

 3. Lycka till!!!
  Gunnar

  1. Food Pharmacy skriver:

   Tack snälla!

  2. Food Pharmacy skriver:

   Tack snälla sent omsider!

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.