Nu j****r ska vi börja fermentera. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Nu j****r ska vi börja fermentera.

Jo då, boksigneringen i lördags gick bra, tackar som frågar. Så bra att vi till och med fick välja varsin BOK efteråt. Det tog Lina en nanosekund att gå bort till avdelningen för historiska böcker. Det tog Mia en nanosekund att fråga vilken bok som var dyrast i hela sortimentet. Men både Herman Lindqvist och tegelstenen om vin fick till slut ge vika för två böcker om hälsa: en om hormoner och en om att fermentera.

I dag ska det handla om den om fermentera.

IMG_2303

IMG_2300

IMG_2299

Kolla hur fin den här boken är! Titel: Fermentera – mat med jäst mögel och bakterier. Författare: Jenny Neikell. Blev så exalterade när vi dök på “lagrad nötost” att vi inte ens kunde få till en skarp bild. Den här boken handlar om det vi älskar mest i världen – bakterier  – och extra spännande är det ju förstås att vi tänker prova om det går att fermentera med Super Synbiotics. Lite osäkra på om det kommer fungera pga alla fibrer i synbiotikan, men värt ett försök.

IMG_2298

Först ut är kokosyoghurten på sid 55. Älskar kokos. Älskar yoghurt. Kan ju inte bli fel tänker vi. Du köper Jennys bok här.

Följ oss gärna gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.