Boksignering på Asplund på lördag 12-14. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Boksignering på Asplund på lördag 12-14.

Alltså, nu är ju vi jäv men vi tänker ändå att vår bok borde vara en rätt bra julklapp? Dels för att tanken med att ge bort den till någon man tycker om och vill ska hålla sig stark och pigg är väldigt god, och dels för att den är motsatsen till ful vilket gör att folk brukar bli väldigt glada och snudd på uppspelta när de får den.

Av ovanstående julklappsanledning kommer vi att ha en del boksigneringar i Stockholm i december, och den första äger rum redan nu om två dagar på Asplund (Sibyllegatan 31) mellan kl 12 och 14. Vi blir SÅ glada om du tittar in, shottar lite immunboostande gurkmeja med oss och kanske vågar dig på att bläddra i en bok. Och om du skulle få för dig att köpa en i julklapp så skriver vi givetvis en personlig hälsning i den.

Följ oss gärna gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.