Extrainsatt boksignering nu på onsdag! – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Extrainsatt boksignering nu på onsdag!

Efter våra två senaste signeringar hörde många ledsna som missat av sig och frågade om vi inte kunde klämma in en till boksignering före jul.

Klart vi kan! I egen regi den här gången. Och dessutom har vi hittat på en fin grej nämligen MÄNGDRABATT. Om du köper en bok kostar boken 179 kr (vilket är billigt i sig), men andra boken och sjuttioandra också för den delen kostar bara 150 kronor styck.

Så på onsdag mellan kl 14 och 16 säljer och signerar vi böcker högst upp i Kaknästornet. Nä förlåt, skoja bara – vi kommer att sitta mitt på Östermalm på Nybrogatan 8 (Beckmans gamla lokaler om det nu säger dig något). Där finns numera ett café (Alma på dörren) så kom och fika med oss och köp ett gäng böcker till farfar Ulla och moster Bengt, deal?

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.