Nu skriver vi en kokbok. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Nu skriver vi en kokbok.

För några dagar sedan ringde en kompis och sa att han ville köpa några böcker (vi kan kalla honom Patte, men han heter egentligen något annat).

– Vilken fantastisk bok ni har skrivit! utbrast han. Kan jag få köpa 65 stycken?

High fiven gick varma här hemma. Sextiofem böcker – vilken komplimang! Så många böcker har vi aldrig sålt på ett bräde. Han måste verkligen älska den. Så vi satte oss ner och skrev. Och skrev. Och skrev. Och sextiofem stycken hälsningar och autografer senare var vi i hamn. Patte ville ha dem levererade till sitt kontor i stan så vi satte på gps:en i bilen och la i ettans växel.

Tack, sa han när vi sladdade in på hans kontor. Är det recept i den?

– Eh ja … tjugo stycken? mumlade vi och förstod genast att det var Pattes fru som älskade boken och inte Patte.

– Jag har tänkt på en sak, sa han när vi kånkade upp boklådorna till kontoret. Har ni någonsin övervägt att starta en hemsida där ni samlar information om det ni skriver om?

– Eh ja, svarade vi, vi har ju en blogg?

– Ja det vet jag väl, skrattade Patte, men den handlar väl om teknik?

Med detta förvirrade samtal i bakhuvudet kan vi äntligen släppa den roliga nyheten att vi ska skriva en antiinflammatorisk kokbok i vår. Om allt går som planerat så kommer den att finnas i bokhandeln i augusti 2017 (dvs prick ett år efter att vår första bok släpptes). Peppen är förstås total.

Har du förresten input eller tankar kring recept så är det bara att höra av sig – vi går in i recept-samlar-fasen nu. Enda kriteriet är att de måste vara supermumsiga, enkla att laga och stärka immunförsvaret och våra Luke Skywalkers i tarmen.

Och att Patte ska tycka om dem, så klart.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.