Vykort från London. – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Omvärldsbevakning

Post image

Vykort från London.

Nej, du får varken ett kort på Big Ben eller Hyde Park i dag. Du får ett kort på vår favorityoghurt. Den heter Coyo, är gjord på kokosmjölk och har en härligt kort innehållsförteckning (99% kokosmjölk, tapiokastärkelse och pektin samt levande vegansk yoghurtkultur). När vi irrade runt på Waitrose sent i går kväll konstaterade vi även att Oatly brett ut sig malligt i de engelska mjölkdiskarna. Kul!

Återkommer med ett nytt litet semestervykort i morgon. Något säger oss att det inte blir Big Ben då heller.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentarer

 1. Jag är så glad, för jag fick er bok i julklapp (signerad och allt, jag hade hintat ganska friskt till min syster om att ni skulle till Tehuset Java i Lund. och hon bor bara ett par kvarter bort (i andrahand, såklart), så det lyckades hon genomföra). 🙂 Här sitter jag på årets näst sista dag och blir peppad av att boken verkligen är FRI FRÅN PEKPINNAR som det så fint brukar stå om vissa böcker. Jag blir så glad. Har tidigare läst “Charmen med tarmen” av Giulia Enders med stor behållning samt den eminente Tim Spectors “Matmyten”. Vissa böcker (inte de jag har nämnt) är mer avskräckande än peppande, men er bok är rolig, intressant, peppande och väldigt, väldigt fin. Jag har ingredienserna till Stigs shot hemma och har börjat planeringen för att införa mer tarmbakterievänliga vanor år 2017. Jag kan ju inte skylla på bristande kunskaper. 🙂 Nu ska jag gå och ta hand om mine Luke Skywalkers! Gott nytt år på er!

  1. Food Pharmacy skriver:

   Gud så härligt, vad glada vi blir!!!

 2. Maie Kimber skriver:

  Hej
  Nyfiken på Coyo-yoghurten. Kan jag hitta den i Sverige? Har letat men inte lyckats.
  Glad för lite tips hur få tag i den!
  Tack för en jättebra blogg!

  1. Food Pharmacy skriver:

   Tyvärr inte hittat den i Sverige.:(

Comments are closed.

Kommentera

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.