Yogaresa till Spanien. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Yogaresa till Spanien.

Varje dag trillar det in en härlig hög med mejl till oss. Någon vill ha tips på frukost, någon annan undrar om man kan äta Super synbiotics synbiotika när man är gravid (det kan man) och någon tredje ville bara säga hej.

Och så ibland dimper det ner ett mejl som står ut lite extra från den där högen. Som för några veckor sedan t ex, när Erica på Shanti Som i Spanien hörde av sig och frågade om vi var intresserade av att sätta ihop en yogaresa tillsammans med henne.

Alltså, vi kan ju typ inte tänka oss något härligare. Så nu undrar vi om det är det någon mer än vi som jublar högt när ni tänker på kombon Marbella + megahärligt yogaretreat uppe i bergen + yogaklasser + meditationklasser + supernyttig och svingod lunch och middag varje dag à la Food Pharmacy + workshops + föreläsningar + matlagningskurs + sol + bad + vandring.

Allting utspelas i bergen ovanför Marbella, kolla här: http://www.shantisom.com och här http://www.independent.co.uk/travel/hotels/24-hour-room-service-shanti-som-m225laga-spain-2305379.html

Tanken är i så fall att vi landar fredagen den 24 mars och åker hem tisdagen den 28 mars. Ett dubbelrum som man delar kostar 1192 euro per person, och vill du delta i retreatet men bo någon annanstans så kostar det 985 euro.

Det här är ett litet och väldigt personligt hotell med 14 rum så nu vill vi bara känna av intresset. Skicka ett mejl till Erica på erica@shantisom.com om du är intresserad. Alltså inget bindande, bara en liten vink om att du eventuellt skulle kunna tänka dig att haka på oss till Marbella i fyra dagar i slutet av mars.

Vore så kul ju!

Följ oss gärna gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här
Bild från Anja Forsnors blogg på hennes superhärliga yogamattor från Grounded Factory.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.