Yogaresa till Spanien. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Yogaresa till Spanien.

Varje dag trillar det in en härlig hög med mejl till oss. Någon vill ha tips på frukost, någon annan undrar om man kan äta Super synbiotics synbiotika när man är gravid (det kan man) och någon tredje ville bara säga hej.

Och så ibland dimper det ner ett mejl som står ut lite extra från den där högen. Som för några veckor sedan t ex, när Erica på Shanti Som i Spanien hörde av sig och frågade om vi var intresserade av att sätta ihop en yogaresa tillsammans med henne.

Alltså, vi kan ju typ inte tänka oss något härligare. Så nu undrar vi om det är det någon mer än vi som jublar högt när ni tänker på kombon Marbella + megahärligt yogaretreat uppe i bergen + yogaklasser + meditationklasser + supernyttig och svingod lunch och middag varje dag à la Food Pharmacy + workshops + föreläsningar + matlagningskurs + sol + bad + vandring.

Allting utspelas i bergen ovanför Marbella, kolla här: http://www.shantisom.com och här http://www.independent.co.uk/travel/hotels/24-hour-room-service-shanti-som-m225laga-spain-2305379.html

Tanken är i så fall att vi landar fredagen den 24 mars och åker hem tisdagen den 28 mars. Ett dubbelrum som man delar kostar 1192 euro per person, och vill du delta i retreatet men bo någon annanstans så kostar det 985 euro.

Det här är ett litet och väldigt personligt hotell med 14 rum så nu vill vi bara känna av intresset. Skicka ett mejl till Erica på erica@shantisom.com om du är intresserad. Alltså inget bindande, bara en liten vink om att du eventuellt skulle kunna tänka dig att haka på oss till Marbella i fyra dagar i slutet av mars.

Vore så kul ju!

Följ oss gärna gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här
Bild från Anja Forsnors blogg på hennes superhärliga yogamattor från Grounded Factory.

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentarer

 1. Hej!
  Har en fråga om det finns någon risk med gurkmejashoten?
  Tex gall- resp. leverbesvär.
  Har druckit shoten nu i några veckor och har vid två tillfällen
  fått riktigt ont i ett par dagar.
  Väntar nu på en tid för ultraljud av gallvägar och lever.

  1. Food Pharmacy skriver:

   Hej! Stig rekommenderar en shot (dvs en msk gurkmeja) om dagen. Prova att äta den färsk i stället om du är känslig mot shoten? Kanske något annat du är känslig mot – typ svartpeppar/cayenne, kryddnejlika etc?

 2. Jättekul o h härligt. Tyvärr ganska mycket pengar…

 3. Hej!
  Ville bara tipsa om detta: http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/813364?programid=412

  Boktips: Maktlös medicin (jag har nyss reserverat den på bibblan 🙂 )

  1. Food Pharmacy skriver:

   Tack snälla för tips!

 4. Jessica Malm skriver:

  Hej!
  Låter underbart med yoga och food pharmacy! Vilken sorts yoga är det som utövas där och ingår flyget i priset, varifrån lyfter man ifrån i så fall?

  1. Food Pharmacy skriver:

   Flyget ingår inte utan bara själva retreater. Osäker på vilken sorts yoga det är men vet att yogastället står i givakt redo att svara på alla frågor så mejla dom!

 5. Låter härligt men tyvärr jättedyrt!

 6. Hej, låter fantastiskt! Skulle dock vilja vet mer detaljerat om resans innehåll (helpension, antal yogaklasser osv) då priset verkar satt till 1192€ / pers. Mvh Anna

  1. Food Pharmacy skriver:

   Ja men visst gör det! Tyvärr kan vi inte detaljerna så mejla erica på shanti som direkt så kan hon svara på alla frågor!

 7. Minna skriver:

  Oj så dyrt!!! Jag har varit på många yogaresor genom åren. Detta måste VERKLIGEN vara ngt extra…?

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.