Årets mest lästa artikelserie. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Årets mest lästa artikelserie.

Jomensatte. Vi var med i SvD i fredags. Typiskt nog var just fredag en röd dag så vi var “bara” med på nätet. Men ändå. Man blir ju glad. Och hör på det här då. Anledningen till att vi var med var att SvD sammanfattade sitt år och att Maria Carlings artikelserie från i somras om tarmfloran och vårt välbefinnande var den i särklass mest lästa och uppskattade artikelserien på hela året. Det du. Det är änna stort.

FullSizeRender-239

Så stort att vi publicerar intervjun i dag igen. Vi tänker att den är perfekt för dig som är ny här och som kanske inte riktigt förstått vilka vi är och vad vi bloggar och skriver böcker om? Och du som läste den redan i somras (eller i tidningen i fredags) är givetvis fri att hoppa över detta moment och utnyttja tiden till att sno ihop den här sinnessjukt goda rätten i stället.

Nåväl, klicka HÄR så kommer du direkt till intervjun.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentarer

 1. Hej, en dokumentär på svtplay bl.a. om hur man förlänger livet och undviker sjukdomar med hjälp av periodisk fasta.

  http://www.svtplay.se/video/11822638/dieterna-som-forlanger-livet/dieterna-som-forlanger-livet-sasong-1-avsnitt-1

  Tack för en bra blogg!

  1. Food Pharmacy skriver:

   Tack snälla för tipset!

 2. Kerstin Fredlund skriver:

  Hej! Jag är angelägen att prof Bengmark tar upp frågan om tarmfloran och järnberikning och inflammation i tarmslemhinnan. Han borde känna till litteraturen. Med tanke på barnmat. Alla spannmålsformula är järnberikade.
  Mvh Kerstin Fredlund

 3. Klara Thorstensson skriver:

  Hej hörrni! Har sett att ni är väldigt bra på att svara på frågor i kommentarsfält så jag gör ett försök.

  Har nyligen börjat läsa er blogg och känner mig supermotiverad och superhypokondrisk. Den bästa kombinationen! Men jag är också student och lever alltså på CSN-budget. Vissa varor känns lite dyra, typ jag har nog inte råd att äta en avocado om dagen även om jag gärna skulle vilja, och jag har inte råd att köpa en ny mixer men jag är inte säker på att den jag har klarar råa grönsaker. Jag uppskattade verkligen Dirty dozen och clean fifteen-listan som en liten hjälpreda i viktigaste ekologiska varor. Men jag undrar om ni har några fler budgettips för en glad tarmflora?

  Tack för den här bloggen och för att ni är så snälla och får allt att kännas så lätt och som att även en liten förändring är en bra förändring!

  1. Food Pharmacy skriver:

   Åh, tack själv! Vi försöker alltid hålla nere antalet råvaror i våra recept, har gjort det lite till en sport, för att folk inte ska behöva köpa upp sig på massa ovanliga råvaror som ändå bara blir liggande sedan. Och – till nästa bok (och till bloggen) kommer vi ta fram en plånboksvänlig-stämpel!

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.