Beyond bread. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Beyond bread.

Nytt år och nytt vykort från London. I dag tog vi lång sovmorgon och sedan tog vårt pick (man och barn) och pack (handväska full med pysselböcker, bokmärken och vantar) och promenerade genom ett solig men iskallt Marylebone till Beyond Bread Bakery på 2 Charlotte Place. Nä, det var inte sockerfritt, men det fanns ett enormt utbud av glutenfritt bröd i alla dess former och färger som alla hade en sak gemensamt förutom att de var bröd då: de var 100 % glutenfria. En riktigt skön känsla att kunna säga till dottern (som har celiaki) att hon fick välja precis vad hon ville på menyn.

Sedan gick vi vidare till Winter Wonderland i Hyde Park. Sedan började föräldrarna att tappa känseln i sina fingertoppar. Sedan tappade vi känseln i tårna också. Då gick vi hem.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.