Farmacy London. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Farmacy London.

Fick ett tips sent i går kväll på vår insta (följ gärna här) om att vi inte får missa Farmacy när vi är i London. Farmacy? Hur kan vi ha missat denna namne? Så i dag styr vi stegen mot Notting Hill och 74-76 Westbourne Grove. Inte hunnit sätta tänderna i något än men tarmfloran låter hälsa att menyn låter magisk.

Så här skriver de själva på hemsidan:

“Our promise to you is to deliver the freshest, organic, chemical free cuisine prepared using tequiniques and ingredients that maximise optimal nutritional health. Food to heal and nourish the body respecting both nature and provenance. We believe that food is medicine.”

Ok, vi älskar er redan.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.