Farmacy London. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Farmacy London.

Fick ett tips sent i går kväll på vår insta (följ gärna här) om att vi inte får missa Farmacy när vi är i London. Farmacy? Hur kan vi ha missat denna namne? Så i dag styr vi stegen mot Notting Hill och 74-76 Westbourne Grove. Inte hunnit sätta tänderna i något än men tarmfloran låter hälsa att menyn låter magisk.

Så här skriver de själva på hemsidan:

“Our promise to you is to deliver the freshest, organic, chemical free cuisine prepared using tequiniques and ingredients that maximise optimal nutritional health. Food to heal and nourish the body respecting both nature and provenance. We believe that food is medicine.”

Ok, vi älskar er redan.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentarer

  1. Hej!
    Älskar er bok och har börjat med flera av era goda vanor. En fråga: Jag tar både synbiotika och gurkmeja-shoten. Kan jag ta dem på morgonen eller bryter jag fastan då? Osäker på om de innehåller kalorier. Ha det fint i London. Ser fram emot rapport från Farmacy!

    1. Food Pharmacy skriver:

      Väldigt bra fråga! Om man ska vara riktigt hard core så ska man ju helst vänta med synbiotikan och shotten till när ätfönstret drar igång (i vårt fall vid tolv). Eller senare på em, det går förstås precis lika bra. PS Farmacy var toppen!

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.