Grattis Helsingborg! – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Grattis Helsingborg!

Nästa torsdag, alltså den 26 januari, ska vi föreläsa på Nordvästra Skånes Senior Universitet (NSSU) i Helsingborg. Mellan 13.30 och 15.00 kommer vi att prata om vårt favoritämne: tarmfloran. Om vilken påverkan den har på immunförsvaret, hur man kan stärka immunförsvaret genom att äta mycket grönsaker och minska risken för inflammation. Och så kommer vi att prata lite om oss själva också, vår pilgrimsfärd och våra utmaningar. För hur mycket vi än älskar teori så det är först när man inser hur enkelt det är att börja praktisera det i vardagen som det börjar bli riktigt juicy.

Nåväl, 50 kronor kostar detta kalas. Adressen är Gåsebäcksvägen 10 i Helsingborg och efter föredraget kommer vi att sälja vår bok till ett angenämt pris. Ink signatur så klart. Varmt välkommen!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.