Guldkaka + ljudbok. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Guldkaka + ljudbok.

Har börjat samla in all er braiga input till vår nästa bok och känner lyxen av att ha en alldeles egen liten fokusgrupp här på bloggen. Ni vill ha tips på vardagsmat. We hear you. Ni vill ha register. We hear you. Ni vill ha enkla recept med få ingredienser. We hear you again. Men vad ni glömde be om var ett recept på guldkaka. Vad guldkakan innehåller? Tarmflorans guld gurkmeja så klart. Starkt antiinflammatorisk och väldigt, väldigt gott tillsammans med banan, kokosolja och blåbär. Kommer så klart dela med oss av receptet här också lite längre fram, måste bara fila lite mer på det först.

Och medan vi fnular vidare på receptlistan till bok nummer två så har vi härmed glädjen att kunna meddela att bok nummer ett numera finns som ljudbok bland annat här och här. Vi hoppades in i det sista på att Alicia Vikander och Sharon Stone skulle läsa in den, men det blev nästan lika bra.

Det blev Lina och Mia.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.