Nya lokaler. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Nya lokaler.

I dag flyttar vi. Efter två och ett halvt år hemma i varandras soffor har det äntligen blivit dags för oss att skaffa ett eget kontor. Eller eget och eget, vi delar det ju med massa andra. Men det är liksom det som är halva grejen. Okej att vi trivs vansinnigt bra i varandras sällskap men det skadar ju inte att snacka med någon annan då och då. Byta några idéer med Cornelia i kaffekön. Skratta lite med Bengan åt att kopiatorn krånglar igen. Kontoret ligger på Nybrogatan och på dörren står det Alma (läs mer om det här). Det är något så spännande som en medlemsklubb för kreatörer. Vi ba: “Räknas man som kreatör om man bloggar om tarmfloran?”. Dom ba: “Appsolut!”.

Här finns en toppenbra restaurang med mycket vegetarisk mat, en enorm kaffemaskin och massa mötesrum. Och ett sjukt fint golv.

IMG_2788

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentarer

  1. Å världens bästa kockar i restaurangen!! Grattis o kul! Lycka till med kontorslivet. 🙂

    1. Food Pharmacy skriver:

      Åt lunch där i går – sååå gott!

  2. Therese skriver:

    Hej och tack för en jättebra och inspirerande blogg!! Tycker att ni skriver så bra och roligt! Gillar också att läsa professorns spalt som finns i menyn. Skulle önska att det vore enklare att hitta bland Stigs texter. Som det är nu får man skrolla sig igenom alla krönikor för att hitta en specifik. Vore bättre om alla krönikor fanns listade så man lätt kan klicka sig in på den man önskar läsa.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.