Tre antiinflammatoriska onsdagstips. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Tre antiinflammatoriska onsdagstips.

1. Om du bor i Stockholm så tycker vi att du ska bege dig till det sprillans nya Paradiset i Sickla köpkvarter (Sicoccogatan 20) i eftermiddag. Kl 17 slås portarna upp till ett 1538 kvm stort paradis fullt av hälsosamma ekologiska produkter. Älskar detta! Passa på att köpa lite durrakorn, ceylonkanel och lättrostat kaffe.

2. Ta omedelbums fram en ekologisk fänkål och skiva den grovt. Ringla lite olivolja och dutta lite salt på den. Ät. Så enkelt. Så gott.

3. Gå genast in på ticnet.se och boka biljetter till vår vän Saras nya pjäs “En stjärna vid namn Ajax” (baserad på en bok av Ulf Stark). Kanske inte så antiinflammatoriskt i sig men övertygade om att lite finkultur gör tarmfloran gott  + att hela familjen kan passa på att gå till underbara Pom&Flora på Bondegatan 64 och fika efteråt. Och för dig som inte bor i Stockholm så kan vi trösta dig med att den kommer att fortsätta turnéra ut i landet under våren!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.