Vegan snickersglass på tre minuter. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Vegan snickersglass på tre minuter.

Nu i veckan fick vi ta del av topplistan över Sveriges mest sålda fackböcker 2016. Vi gnuggar oss fortfarande i ögonen men det verkar inte sämre än att vi kom på femte plats. Therese Lindgren knep första platsen (vilket vi tycker är lite extra kul eftersom hon är på samma förlag som vi). Sedan kom Bruce Springsteen, Guiness Rekord bok och en bok om idioter. Sedan kom vi. En ljusrosa bok om tarmfloror. På femte plats. Det är helt omöjligt att dölja hur stolta vi är.

Så förlåt för att vi ligger efter på mejlen. Förlåt för att vi har ett hundratal obesvarade kommentarer här på bloggen. Förlåt för att vi inte hunnit fota något nytt recept i dag utan bara repeterar ett gammalt. Förlåt barn för att vi verkat lite frånvarande de senaste dagarna. Förlåt vänner för att vi varit lite dåliga på att höra av oss. Förlåt BeCore för att vi inte varit och tränat på ett tag. Vi har haft fullt upp med att dunka varandra i ryggen, göra high-five och glädjas åt att hårt jobb verkligen lönar sig.

Och med det tar vi efterlängtad helg. Här kommer den gamla glassen:

http://foodpharmacy.se/2015/03/raw-snickerglass/

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.