Boksignering i Polen. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Boksignering i Polen.

I går kom vi till Warszawa för att promota vår bok som översatts till polska. Varför inte tömma kameran för en gångs skull?

IMG_3144Visst tusan, vi tog ju nästan inga bilder. Vi hade ju fullt upp med att signera böcker, svara på smarta frågor och googla på vad tarmflora heter på polska. Hå hå ja ja, kul hade vi i alla fall. Du får helt enkelt lita på oss när vi säger att det var en riktigt fin dag.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentarer

 1. Åh, det här skulle jag vilja höra med om. Polsk matkultur är ju gaaaanska långt från att vara vegetarisk. Och med stor erfarenhet av tjeckisk mat, där grönsaker är en snutt paprika och ett korslagt persiljeblad som dekoration på riset, så känns det här minst sagt revolutionerande! 🙂

 2. the meeting was very nice 🙂
  I’ve already read almost all book!
  I can only regret i don’t speak Swedish to be able to read your posts (but maybe you will consider writing some posts in English, too 😀 )

  1. Food Pharmacy skriver:

   Kaisa! We just launched the blog in English. We warmly welcome you here: http://foodpharmacy.blog

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.