Print

Vinterns grönkålssoppa

Scale

Ingredienser

2 vitlöksklyftor

1 gul lök

1 msk kokosolja

500 gram grönkål (går även fint med fryst)

1/2 citron

2 cm ingefära

5 dl avsvalnad lantbuljong

svartpeppar

Instruktioner

Hacka löken och upphetta lätt i kokosfettet. Skär bort de grövsta bitarna av grönkålen, skär resten i lagom stora bitar och låt fräsa med löken. Häll över i en mixer med lätt avsvalnad lantbuljong, citronen och ingefäran. Kör! Det ska inte bli en slät soppa, tvärtom, den blir godast med lite tuggmotstånd. Krydda med salt och peppar.

Food Pharmacy
Översikt

Vi använder kakor (cookies) för att kunna erbjuda dig bästa möjliga användarupplevelse på foodpharmacy.se. Kakorna lagras i din webbläsare och används för funktioner som att känna igen dig när då återvänder till siten samt hjälper vårt team förstå vilka funktioner och innehållstyper som är mest intressanta för dig och alla andra användare.