Följ oss på Facebook och Instagram också! – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Följ oss på Facebook och Instagram också!

Eftersom det skojigt nog dök upp massa nya besökare på bloggen efter våra pirriga minuter i Malou Efter Tio tänkte vi bara säga a) halloj och b) länka till vår bok igen. Vi heter alltså Lina och Mia och här bloggar vi om tarmfloror, goda bakterier, forskning, gurkmeja, broccolivägrande barn, immunförsvaret och maaassa antiinflammatorisk mat. Ta en titt på det här inlägget som får du nog en rätt bra bild av vad vi pysslar med här på bloggen. Dessutom kan vi passa på att tipsa om att du kan följa oss på Facebook också där vi postar en liten summering av dagens inlägg varje dag, samt meddela att vi finns på Instagram.

Avslutar med en skärmdump från i måndags när Mia berättar om jordärtskockstestet i Malou Efter Tio:

IMG_4286

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.