När hungern kickar in. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

När hungern kickar in.

Håller ju, som du vet vid det här laget, på att skriva en kokbok. Det är nästan så att man skulle vilja ringa upp tioåriga Lina och Mia och berätta att det var så här det skulle bli. Gud vad vi hade skrattat i våra chockrosa cykelbyxor och stenhårda sprayluggar.

Nåväl, vi är själva två riktiga bohemer i köket så för oss är det väldigt viktigt att allt i kokboken ska vara enkelt. Och då slog det oss att vi skulle vilja ha in en sida i boken med riktigt snabba “lifesavers” som man kan ta när hungern plötsligt kickar in och det enda man vill göra är att slänga sig över Hönökakan. Våra bästa tips är en (okej två) nävar nötter, avokado med salt eller grapefrukt med nymalen svartpeppar (jo, prova!). Men så slog det oss att du kanske har något ännu bättre tips?

Har du det så får du mer än gärna skriva det här nedan. Kriteriet är att det ska gå hur snabbt som helst och inte kräva massa redskap. På sin höjd en kniv tänker vi.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.