Nu plåtar vi kokboken! – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Nu plåtar vi kokboken!

Receptlistan är nu (mer eller mindre) färdig och vi har börjat plåta våra rätter. Egentligen vill man ju visa allt redan nu, men då blir det ju ingen överraskning i augusti. Vi får nöja oss med några behind the scenes-bilder i dag.

IMG_3888

Gooodaste universalköttbullarna. Kommer aldrig någonsin få för oss att göra några andra efter att ha smakat de här.

IMG_3875

En riktigt god och matig chilisoppa med kokosmjölk och koriander som du gör på under, vi skojar inte nu, tre minuter i mixern.

FullSizeRender-292

Det bästa med att plåta en kokbok är all mat som man måste äta upp. Den där jordnötssåsen högst upp på tallriken = sanslöst smaskig.

IMG_3896

Sedan kom solen och då sprang vår franska praktikant Hema-Lou och Lina ut och powernjöt i några minuter (och Pyret, men hon är så liten så hon syns inte på bilden). Nu ska vi plåta en jordärtskockssoppa och Food Pharmacys bridgeblandning. Vad det är för något? Ja du, det får du se i augusti.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentarer

  1. Halloj vad underbara ni är! Funderar på vad ni och professor Stig säger om en slowcooker? Ja, låg temperatur och sköter sig själv…….gillar sånt…kram

    1. Food Pharmacy skriver:

      Ingen erfarenhet tyvärr, har du?

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.