Boksignering på NK. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Boksignering på NK.

I morgon har NK i Stockholm i alla fall öppet ända till 22 för sina Nyckelkunder och i samband med detta kommer vi (och Agneta Sjödin!) att sitta på NK Bokhandel och signerar böcker mellan 18 och 19.30. Dessutom kommer Lisa Ekdahl att sjunga mot slutet. Vi är så spända på detta, tänk dig själv att få signera böcker ackompanjerade av självaste Lisa Ekdahl. Autograferna kan ju inte bli annat än superfina tänker vi.

Och på tal om vår bok så fick vi just reda på att den tydligen redan är en bestseller i Polen – detta låter kanske som ljug men faktum är att den sålt nästan 15.000 ex redan under första månaden. Nu i år ska ju boken lanseras i ytterligare tio länder (Norge, Danmark, Finland, Tyskland, Frankrike, Italien, Portugal, Holland, Estland och USA) till så har du någon vän som talar något av dessa språk får du hemskt gärna tipsa hen om detta. Förra veckan hörde två läsare av sig och tipsade om att det går att förbeställa den engelska boken redan nu på Amazon så varsågod att börja. Och tack för att ni är så uppmärksamma, själva sitter vi med nästipparna i vår kommande kokbok och har knappt koll på vad det är för årstid utanför fönstret.

Men tillbaka till NK. Det kändes plötsligt lite taskigt att bara NK:s Nyckelkunder skulle få uppleva detta skojiga men efter en snabb googling kan vi konstatera att det verkar väldigt enkelt att anmäla sig samt att det inte är för sent: https://www.nk.se/registrera/.

Om du gillar Lisa Ekdahl, alltså.
Eller Agneta.
Eller NK.
Eller … … … oss?

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.