Du dör inte av ett litet sår i Sverige idag. Men nu är världen på väg att färdas 70 år tillbaka i tiden – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Omvärldsbevakning

Post image

Du dör inte av ett litet sår i Sverige idag. Men nu är världen på väg att färdas 70 år tillbaka i tiden

Såg en mycket tankeväckande filmsnutt som Läkare utan Gränser publicerade på sin Facebook-sida i går. Hade velat visa den här men tyvärr har vi inte lyckats ladda ner den (än). Om du klickar här så kommer du direkt till vår Facebook där vi har delat den högst upp på sidan.

Du dör inte av ett litet sår i Sverige idag. Men nu är världen på väg att färdas 70 år tillbaka i tiden. Kan vi inte bara påminna varandra om att ALDRIG äta antibiotika i onödan. Snälla!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentarer

 1. Ulrika skriver:

  Tack för superintressant blogg och bok! Håller verkligen med om att man inte ska ta antibiotika i onödan. Mer antibiotika ges till friska djur än sjuka människor, så genom att välja bort den produktionen som konsument kan vi göra ännu större skillnad.

  http://www.wwf.se/wwfs-arbete/ekologiska-fotavtryck/kottguiden/kott-och-antibiotika/1644243-wwfs-kottguide-antibiotikakriterier-i-kottguiden

  1. Food Pharmacy skriver:

   Helt rätt! Tack för länk!

 2. ANNA B skriver:

  Jag blir så ledsen när jag läser detta för jag har precis fått ge min 3-åring sin första antibiotikakur mot streptokocker. Vad gör man då när läkaren säger att det behövs? Jag vet ju om detta och vill helst inte ge det men har ju ingen aning om ifall det går att bota utan. Vi ger extra magdroppar nu, men finns det något annat att göra??
  -Deppig mamma

  1. Food Pharmacy skriver:

   Har du provat Stigs synbiotika? God idé att stötta med tillskott när man tar antibiotika. Här hittar du den: http://supersynbiotics.se/en/

 3. Maria Sjödahl skriver:

  Streptokocker är en vanlig bakterie i halsen hos mindre barn, särskilt vintertid, och är mycket sällan orsak till halsfluss hos barn <3år. Läs STRAMA! = Samverkan mot antibiotikaresistens.
  Hälsningar Vän i vården

Comments are closed.

Kommentera

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.