Kommentarsfältet. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Kommentarsfältet.

Här ovan ser du ett av skälen till varför vi är så väldigt dåliga på att svara på kommentarer här på bloggen just nu. Vi är nämligen på sportlov. Och har fullt upp med att åka knapplift (Mia) samt sjunga karaoke (Lina). Älskar normalt sett att folk hör av sig men pga ovanstående anledning + att vi är mitt uppe i att skriva en kokbok så är det lite så att vi kisar varenda gång vi loggar in just nu för att slippa se hur många kommentarer som ligger och skvalpar obesvarade i inkorgen.

Lovar att försöka ta tag i det. Men inte riktigt än. För först ska vi suga ut det sista ur lovet, det bästa på länge.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.