Sneak peek av kokboken. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Sneak peek av kokboken.

Vi lägger inte upp så många recept just nu på bloggen och det beror på att vi har haft fullt upp med att förbereda och plåta vår kokbok. Allt tid läggs på provsmakningar och finjusteringar, och när det sedan väl är dags att äta egen middag så är vi mättare än mättast.

Nåväl, tog massa sneak peek-bilder på plåtningen i går men bara i stående format. Så antingen har du överseende med detta eller så vänder du på datorn/telefonen nu (fast då blir det svårare att läsa).

Kolla! Vår granola gör ett kärt återbesök i vår kokbok. Nu som kaka. En vansinnigt god kaka.

Några härliga boosters: liggande picklad rödlök (utan socker så klart), liggande snabb kimchi (som håller huuur länge som helst) och liggande hemmagjord superskrämig coleslaw.

Vi har ett helt kapitel om fine dining också. Alltså, VÅR take på fine dining. Inga svåra flamberade bananer eller tidskrävande tournedos med grönpepparsås här inte. Men mat som kräver liiite mer ansträngning än kapitlet med den vanliga vardagsmaten liksom.

Det var det hela. Visst blev det fint?

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.