Sneak peek av kokboken. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Sneak peek av kokboken.

Vi lägger inte upp så många recept just nu på bloggen och det beror på att vi har haft fullt upp med att förbereda och plåta vår kokbok. Allt tid läggs på provsmakningar och finjusteringar, och när det sedan väl är dags att äta egen middag så är vi mättare än mättast.

Nåväl, tog massa sneak peek-bilder på plåtningen i går men bara i stående format. Så antingen har du överseende med detta eller så vänder du på datorn/telefonen nu (fast då blir det svårare att läsa).

Kolla! Vår granola gör ett kärt återbesök i vår kokbok. Nu som kaka. En vansinnigt god kaka.

Några härliga boosters: liggande picklad rödlök (utan socker så klart), liggande snabb kimchi (som håller huuur länge som helst) och liggande hemmagjord superskrämig coleslaw.

Vi har ett helt kapitel om fine dining också. Alltså, VÅR take på fine dining. Inga svåra flamberade bananer eller tidskrävande tournedos med grönpepparsås här inte. Men mat som kräver liiite mer ansträngning än kapitlet med den vanliga vardagsmaten liksom.

Det var det hela. Visst blev det fint?

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentarer

 1. Åh, då har jag ännu mer trevligt att se fram emot, efter att snart ha läst ut er första bok! Tack för ert good-enough-tänk och er humor i det ni gör! Jag tar gurkmejashoten varje morgon och har provat några andra recept. Nu suktar jag efter en Blendtec, som är på rea hos Bagaren och Kocken 😉

  1. Food Pharmacy skriver:

   Underbart!

 2. Helena skriver:

  nä nu får ni sluta teasa, nåt litet sneak peak recept kan vi väl få? snälla….

 3. Väntar med spänning vill jag lova! Som ni upptäckte på Stockholmsmässan för några månader sedan gillar jag ju er bok väldigt mycket. 😀
  Håller tummarna för att det finns en hel del nötfria recept också, om inte annat förslag på vad man kan byta ut nötterna mot i de recepten med nötter. 🙂

  1. Food Pharmacy skriver:

   Haha, dig glömmer vi aldrig! Fråga: tål du mandlar?

 4. Maria Steinwall skriver:

  Väntar med stor spänning och kommer att hänga på låset till bokhandeln när ni är klara . Men när…???????

  1. Food Pharmacy skriver:

   I augusti! Håll ut!:)

 5. Halloj!
  Jag har börjat äta birchermüsli till frukost istället för havregrynsgröt och köpte ceylonkanel som ni rekommenderade. Men jag tycker inte att den smakar något…?

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.