Yogaresa. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Yogaresa.

Jahopp, nu är vi alltså äntligen på väg till det där superhärliga yogalägret i Marbella. Här ser vi Mias utsikt över Düsseldorfs flygplats. En kall potatissallad för typ 5000 kronor. En öronsnäcka som går varm i horisonten. Lina som sitter mittemot och läser högt ur Proust och … Men vänta lite nu. Var är Lina?

Svar:
Snart här.

Brasklapp:
Hoppas vi i alla fall.

Lärdom:
Tro inte att du kan åka till Paris med väldigt kort varsel, avboka din biljett Sthlm – Düsseldorf, boka en ny biljett Paris – Düsseldorf och sedan förvänta dig att din gamla biljett Düsseldorf – Malaga finns kvar. För det finns den inte. Slut på meddelande.

Nu är Lina trots allt äntligen på väg hit och om allting klaffar kommer hon att stå på gate B53 (jag upprepar Lina, GATE 53) om en timma. Om allting klaffar alltså.

Annars får Mia föreläsa själv i fyra dagar. Och Lina? Tja, hon får väl göra en Tom Hanks eller nått.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här

 

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentarer

 1. Hej! På receptet för er välkomstshot står det att det blir 1 glas totalt. Är det meningen att man ska dricka ETT HELT GLAS av det där varje dag??? Eller räcker det med att fördela glaset till en liten shot per dag i några dagar?

  1. Food Pharmacy skriver:

   Vi dricker ett helt glas.

 2. Andrea skriver:

  Hej!
  Jag har en fråga angående er gurkmejashot. Jag ser att ni skriver att peppar/chilipeppar stödjer intaget av gurkmeja, men är det så även med andra av shotens komponenter? Jag undrar eftersom jag äter mycket kanel och olivolja dagligen i utgångspunkt så därför undrar jag om jag lika gärna kan utesluta det?

  Jag undrar också hur det är med kaffe, hämmar det vitaminupptag och i så fall varför?

  1. Food Pharmacy skriver:

   Äter du mycket kanel och olja utöver shoten så kan du stryka det i shoten. Stig själv har börjat experimentera med att ta bort olivoljan från shoten, han säger att äppelcidern räcker!

   Angående kaffet så tackar vi för uppslag till ett inlägg och lovar att gräva djupare i det!

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.