Yogaresa. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Yogaresa.

Jahopp, nu är vi alltså äntligen på väg till det där superhärliga yogalägret i Marbella. Här ser vi Mias utsikt över Düsseldorfs flygplats. En kall potatissallad för typ 5000 kronor. En öronsnäcka som går varm i horisonten. Lina som sitter mittemot och läser högt ur Proust och … Men vänta lite nu. Var är Lina?

Svar:
Snart här.

Brasklapp:
Hoppas vi i alla fall.

Lärdom:
Tro inte att du kan åka till Paris med väldigt kort varsel, avboka din biljett Sthlm – Düsseldorf, boka en ny biljett Paris – Düsseldorf och sedan förvänta dig att din gamla biljett Düsseldorf – Malaga finns kvar. För det finns den inte. Slut på meddelande.

Nu är Lina trots allt äntligen på väg hit och om allting klaffar kommer hon att stå på gate B53 (jag upprepar Lina, GATE 53) om en timma. Om allting klaffar alltså.

Annars får Mia föreläsa själv i fyra dagar. Och Lina? Tja, hon får väl göra en Tom Hanks eller nått.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här

 

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.