Food Pharmacy på norska. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Food Pharmacy på norska.

Nu, kära Norge, finns vår älskade bok äntligen på norska. Om cirka en månad åker vi dit och gör intervjuer och signerar böcker så att pennspetsarna fattar eld, men redan nu finns den alltså ute i bokhandlarna. Så spännande. Så snälla sprid ordet till alla dina norska vänner där ute. Och tipsa dem gärna om bloggen när du ändå är i farten. Och be dem följa oss på Facebook också (uppdateras dagligen) och så vårt instagram då också förstås (uppdateras inte dagligen men ska bli bättre).

Och, vet du vad vi just beslutade oss för? Att fira den norska lanseringen med att ta lite ledigt. Så nu går vi all in familj, påskjakt, fjädrar och Finns i sjön. Och så hörs vi igen på tisdag nästa vecka. Glad påsk!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.