Food Pharmacy på norska. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Food Pharmacy på norska.

Nu, kära Norge, finns vår älskade bok äntligen på norska. Om cirka en månad åker vi dit och gör intervjuer och signerar böcker så att pennspetsarna fattar eld, men redan nu finns den alltså ute i bokhandlarna. Så spännande. Så snälla sprid ordet till alla dina norska vänner där ute. Och tipsa dem gärna om bloggen när du ändå är i farten. Och be dem följa oss på Facebook också (uppdateras dagligen) och så vårt instagram då också förstås (uppdateras inte dagligen men ska bli bättre).

Och, vet du vad vi just beslutade oss för? Att fira den norska lanseringen med att ta lite ledigt. Så nu går vi all in familj, påskjakt, fjädrar och Finns i sjön. Och så hörs vi igen på tisdag nästa vecka. Glad påsk!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentarer

  1. Josefina skriver:

    Hej!

    Jag har för mig att jag hörde när jag för ett tag sedan lyssnade på er bok som ljudbok att ni pratade om att innan man börjar med periodisk fasta så ska man helst köra någon form av sockerdetox för att få de positiva effekter som fastan ger? Minns inte riktigt men stämmer det eller är jag helt ute och cyklar?

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.