Kom på vår föreläsning 27 april om hur du äter dig till ett friskare liv.

Food Pharmacy

Post image

Två viktiga ting om du vill äta dig till ett friskare liv.

Vi har en rolig föreläsning på gång och vår bok har släppts på ett nytt språk. Men låt oss för guds skull nu inte röra till det för dig.

Numero uno:

På torsdag morgon klockan 08.00-09.00 kommer vi att hoppa direkt ur våra pyjamasar och föreläsa för alla morgonpigga (och trötta) på Oscarsteatern på Kungsgatan 63 i Stockholm. Vi kan inte tänka oss en härligare start på dagen och hoppas att du håller med. Än så länge finns det några få biljetter kvar till vår föreläsning, så klicka här bums och köp en:  http://4good.se/event/food-pharmacy-ät-dig-friskare . En powermorgon/föreläsning som ordineras till alla som vill äta sig till ett friskare liv, helt enkelt.

Numero dos:

Oj, tog det visst i lite fel ordning nu men faktum är att redan i måndags så släpptes vår bok på tyska. Så spännande! Så har du någon tysk vän som du vill ska hålla sig pigg länge så är det nu som du ska sprida ordet.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.