Nu gör vi kurs! – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Nu gör vi kurs!

I går gick vi några steg utanför vår sk komfortzon. Vi spelade in kurs med Bonniers nya satsning Brillbee.

Fast först sminkades vi i 1,5 timme. Vet inte om Johanna alltid har med sig så här mycket smink (detta är alltså bara en tredjedel av vad hon kånkade upp för de fem trapporna) eller om vi är extra svåra fall?

Efter femton kaffekoppar var hon i alla fall var klar. Och då såg vi ut som två riktiga nyponrosor.

Sedan var det dags för tagning. Här sitter vi och illustrerar hur vårt fredagsmys (och ibland middag) såg ut innan vi la om vår kost.

Och här är delar av filmteamet. På bilden saknas vår fantastiska Terese som har hjälpt oss att utveckla manuset. Man kan väl säga att kursen är en intensivkurs av boken så om du har läst boken från pärm till pärm så kanske den här kursen inte ger dig så mycket nytt. Mer än att du får se våra nunor och höra vår kluckande göteborgska då förstås.

Rätt imponerade av oss själva och att vi lyckades behålla lugnet framför kameran. Fast det känns som att det är årets tema: att göra saker som vi egentligen inte vågar. Som att sitta uppslängda på en diskbänk med en stor filmkamera i nyllet på fem millimeters avstånd, till exempel.

Nåväl, lovar att höra av oss så fort kursen är släppt!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentarer

 1. Timmy Andersson skriver:

  Haha, det roligaste är ju första bilden. Se er sitta med snacks och Coca Cola haha.

  1. Food Pharmacy skriver:

   Ja, det var inte i går.:)

 2. Marie skriver:

  Hej!
  Jag har en fråga om periodisk fasta, kan man dricka gurkmejashotten på morgonen när man fastar, även om den innehållet olivolja ( kalorier)?

 3. Julia skriver:

  Hej!
  Har lagt om min livsstil efter att ha läst er bok och från att ha varit ett godis-, chips- och chokladfrossande monster i hela mitt liv kände jag nu avsmak för bordet med ostbågar och giftfärgad läsk som syns på en av bilderna. Och jag blev så lycklig över att man faktiskt kan förändras, och tacksam för att ni hjälpt mig dit! Nu väntar jag bara med spänning på er kommande kokbok! Har ni någon prognos för när den kan tänkas släppas?
  Tack så mycket!

 4. Charlotta skriver:

  Kan man mäta graden av inflammation man har i kroppen, t ex i ett blodprov eller likn? Tack för kul blogg!! 🙂

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.