Food Pharmacy

Antiinflammatorisk kryddblandning.

Vi kickar igång den här veckan med att publicera en pinfärsk krönika signerad professor Stig Bengmark – i dag om de livsviktiga antioxidanterna och hemligheten bakom Stigs shot. Trevlig läsning!

http://bengmark.com/anti-inflammatorisk-kryddblandning-till-cocktailshots/



Kommentarer
Ulla Adenskog skriver:
8 maj, 2017 kl. 14:14

Hej
Receptet på gurkmejashot är inte detsamma på er blogg som i er bok, där det står att man ska tillföra !/4 tsk svartpeppar. Vad är som gäller, svartpeppar eller cayennepeppar?

    Food Pharmacy skriver:
    8 maj, 2017 kl. 14:45

    Bägge går fint!

Pernilla ahrnstedt skriver:
9 maj, 2017 kl. 00:16

Läste Stigs krönika om att resistent stärkelse förra veckan (tror kag) men han gav aldrig nån riktig information om vilka grönsaker och frukter och lite guidning om hur mycket man borde äta.
Den var ju intressant i sig men för svår att ta till sig som lekman. Lite mer praktiska råd hade jag uppskattat!

Tack för en annars jättebra blog och hemsida!

Lisa skriver:
12 maj, 2017 kl. 12:45

Är det bra att inta större mängder av gurkmeja och ceylonkanel? TACK!

    Food Pharmacy skriver:
    12 maj, 2017 kl. 16:24

    Stigs shot innehåller 1 msk men han säger samtidigt att mindre mängder gurkmeja, som t ex 1 tsk, säkert har finfina hälsoeffekter också.

Johanna Persson skriver:
14 maj, 2017 kl. 13:22

Det ar intressant att lasa om stig, hans forskning och recept for att kroppen ska ma bra. Vill aven hanvisa till ayurvedan dar mycket av denna vetenskap finns , ar vedertaget och anvands ex behandling med gurkmeja. Tack för en fin blogg.

Kommentera

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra.

Observera att du måste få en godkänd kommentar
från en admin innan dina kommentarer visas.