Hej hej. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Hej hej.

Jag heter Lina.

Nu på torsdag (den 18 maj) har Fältöversten i Stockholm ett event med tema “Skönhet på insidan och på utsidan” och utöver att alla affärer har lite extra spännande erbjudanden den här dagen så kommer jag att sälja och signera min bok “Food Pharmacy”. Du hittar mig utanför ett café som heter Klang från klockan 16 och framåt, och jag skulle bli så glad om du kom förbi och sa hej och kanske köpte en bok? Jag kommer att bjuda på gurkmejashots också. Och prata lite om boken på en scen kl 16 och kl 18. Missa inte detta.

Ja just det ja, jag har ju sällskap också. Av min kära Dupont, dagen till ära klädd som kakmonstret:

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här.

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentarer

  1. Beata skriver:

    Var kommer Mias fina tröja ifrån? 🙂

    1. Food Pharmacy skriver:

      H&M!

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.