Illustratör sökes till Food Pharmacy Kokboken.

Food Pharmacy

Post image

Food Pharmacy söker illustratör!

Ojsan, nu hamnade visst bilden här ovanför lite på sniskan men det där är inte så noga. Det viktiga är att vi söker en illustratör som kan illustrera vårt personporträtt till vår kommande kokbok och att stilen ska vara lite som på bilden ovan, tänk reklamposter från 40-50-talet … typ. Känner du dig taggad? Hör av dig på momangen till info@foodpharmacy.se.

Nu tänker vi ta en kopp kaffe och sedan hoppar vi direkt in i norsk radio.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentarer

 1. Anna Allstrin skriver:

  Hej!

  Vad kul att ni söker en illustratör för era personporträtt. Jag heter Anna och jag är agent för illustratörer här på Agent Molly & Co. Jag tror att en av våra illustratörer, Marianne Karlsen skulle göra det jätte bra! Gå gärna in på vår hemsida och kika, se länken nedan. Hör så klart av er om ni undrar över någonting!

  http://www.agentmolly.com/artist-mediaCategory.jsp?&a=7894&ac=13
  http://mariannekarlsen.tictail.com/

  Allt gott!

  Vänligen,
  Anna

  1. Food Pharmacy skriver:

   Anna! Mejla oss på info@foodpharmacy.se!

 2. Lisa skriver:

  hej mitt namn e lisa 18 årig konstnär /ilustratör kontakta mig på fb eller mitt nummer 0700532988

  1. Food Pharmacy skriver:

   Hej Lisa! Tack för att du hör av dig men tror faktiskt att vi redan hittat en illustratör. Mejla oss för säkerhets skull på info@foodpharmacy.se så vidarebefordrar vi det till formgivaren!

 3. Therese - vacker form skriver:

  Heeej! 🙂

  Vad kul att ni söker en illustratör!
  Jag heter Therese och är konstnär och illustratör, även grafisk formgivare.
  Besök gärna min hemsida http://www.vackerform.se // http://www.vackerformbutik.se

  Jag skickar er ett mejl med lite illustrationer och målningar!
  Jag älskar 50-talet och jag vet att detta uppdrag skulle passa mig superbra med min färgglada stil och mitt goda öga för detaljer och former! 🙂

  /Therese

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.