Köp en nötkräm! – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Omvärldsbevakning

Post image

Köp en nötkräm!

I dag gör vi något så ovanligt som att göra reklam för en nötkräm. Det här är nämligen inte vilken nötkräm som helst, utan Röda Korsets viktigaste produkt för att rädda liv i områden där maten är slut. I stora delar av östra Afrika och i Jemen pågår en hungerkatastrof som är så omfattande att den är svår att få grepp om. Bara i Somalia är 400 000 barn akut undernärda. Fyrahundratusen. Röda Korset finns på plats men tyvärr räcker resurserna inte till.

Så i dag tänkte vi föreslå att alla köper nötkräm för 92 kronor. Den här nötkrämen innehåller 500 kcal ren energi och att behandla ett undernärt barn med den i en månad kostar just 92 kronor. Vi swishar beloppet direkt till 123 031 0748 och utmanar dig att göra detsamma.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentarer

  1. Hej! Lägg gärna till en länk där jag hittar mer info. Jag har inte som vana att swisha pengar till höger och vänster utan att iaf ha kollat upp källan 🙂

  2. Grymt bra – swishat 1000 efter att ha läst på mer på RödaKorset!

Comments are closed.

Kommentera

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.