Ninaninaninana. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Ninaninaninana.

Vår favoritgöteborgare Therese Elgquist har äntligen släppt sin bok om nya sallader som är så aptitretande och färgstark att den får vårt knallröda nagellack att blekna. Kolla:

Therese har hjälpt oss med många av recepten i vår kommande kokbok och det har varit så roligt och lärorikt att jobba med henne. Så förväntningarna på hennes egen bok var ju inte direkt låga. Och ändå överträffade hon dem!

Farrobowl med sötpotatis, bakad portabello och bönbollar. Man bara hallå, är det verkligen lagligt att äta så här goda saker?

Primörsallad med bovete, snabbsyrad zucchini (!!!) och jordgubbsdressing. Ja du. Finner inga ord.

Sammanfattningsvis en kreativ, vacker och användbar bok som vi hoppas säljer som smör. Du hittar den här bland annat. Grattis Therese! Och grattis till alla oss som får äta allt detta goda.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentarer

  1. Therese skriver:

    GOA, FINA NI! Tusen tack för fina ord!! Så glad att ni gillar. Nu ser vi fram emot nästa superkokbok i augusti, weho vad alla tarmfloror kommer bli lyckliga ✨

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.