Webbkurs + föredrag.

Food Pharmacy

Post image

Webbkurs + föredrag.

1: Vi har släppt en webbkurs. Eller ja, om man ska vara riktigt petig så är det den nya webbkursplattformen Brillbee som har släppt en webbkurs med oss. Brillbee kontaktade oss för några månader sedan och berättade om sitt spännande projekt och eftersom vi själva älskar webbkurser så tänkte vi att detta kunde vara ett bra sätt att fånga upp de som av någon anledning inte orkar, kan eller vill ta till sig det vi skriver om. För dig som läser oss varje dag och känner oss utan och innan så kanske den här kursen inte är så intressant, men för dig som nyss har upptäckt sambandet mellan mat och hälsa (grattis och välkommen till klubben) eller som känner att du har svårt att förstå allt så kanske det här kan vara något? Scenariot att du köper den till någon kompis, släkting eller partner finns förstås också.

Tänk dig typ en grundkurs med lättillgänglig fakta om tarmfloran, immunförsvaret och det antiiflammatoriska köket, blandat med videos med oss där vi delar med oss av vår hälsoresa och lagar några av recepten från boken. Och just det ja, vi har en hemlig gäst också. Vem det är får du veta om du går kursen.

Och, bäst av allt: Som kompis till oss får du 20 % RABATT under en begränsad tid om du anger koden GURKMEJA när du köper kursen. Kolla in allt här.

2: Nästa vecka, tisdagen den 16 maj kl 18-20, har vi blivit inbjudna av Mercedes Benz att hålla ett föredrag i deras pop-up store i NK Passagen (Regeringsgatan). De ringde precis och sa att om det är någon som vill komma så kan ni få göra det gratis. Tror det kommer bjudas på en liten sallad från vårt älskade Pom&Flora också. Bara det är ju värt att komma för.

Anmäl dig här: ulrika.gorefalt@plodder.se.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentarer

  1. Marlene skriver:

    Hej!
    Vilket datum är sista dagen för anmälan till kursen för att kunna använda rabatt koden?

    1. Food Pharmacy skriver:

      Midsommarafton!

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.