Midsommartårta. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Midsommartårta.

Ursäkta dålig uppdatering här på bloggen men vi håller på att bakar livets tårta till midsommar. Och när vi publicerar receptet på torsdag så kommer du att förstå varför den var värd att släppa allt annat för. Köp hem bovetemjöl, valfri växtbaserad mjölk, ägg, en ask med färska dadlar, vaniljpulver, massa bär, kokosgrädde och tre gröna bananer så ses vi här på torsdag. Eller, förresten, om du vill lägga in sillfri sill till midsommar så ska du kika in här redan i morgon för då gör vi en krämig variant på aubergine. Ok, vi ses!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentarer

  1. Rebecca skriver:

    Åh, skulle ni även kunna lägga till tips på hur man gör den vegansk så hade det varit toppen! 😀

    1. Food Pharmacy skriver:

      Har du ett bra recept på pannkakor utan ägg så är det bara att tuta och köra!

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.