Sommarrabatt till ditt immunförsvar. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Sommarrabatt till ditt immunförsvar.

Fick just ett kul mejl om att alla som handlar Super synbiotics synbiotika (läs mer om synbiotikan bl a här och här) inom de närmaste två veckorna får 15% rabatt. Och vi tänker spontant att det kan vara en god idé att handla nu före semestern så att ditt lager inte tar slut när du befinner dig på en liten avlägsen kobbe långt ut i havsbandet eller på en kamelrygg i Sahara.

Oavsett vad du har för spännande semesterplaner så får du din rabatt genom att ange kod sommar17 när du handlar på supersynbiotics.se. Rabatten gäller från och med i dag fram till och med den 2 juli och går inte att kombinera med andra rabatter.

Slut på meddelande. Tillbaka till slutkorr av kokboken (som går till tryck I-M-O-R-G-O-N).

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentarer

 1. Emilia skriver:

  Åh vad jag deppar över att den kan innehålla spår av gluten. Annars hade jag varit en stadig kund.

  1. Food Pharmacy skriver:

   Förstår! Vi kan inte ge den till Mias dotter heller.:( Men vet att Supersynbiotics är på ständig jakt efter GF betaglukan.

 2. Emilia skriver:

  Då lever jag vidare på hoppet! Längtar efter er kokbok, tack för en SUPERBLOGG. Glad midsommar!

 3. Hej!
  Vill bara tipsa er och alla som läser som kanske vill ha billigare alternativ av probiotika. Fermenterad mat är
  ju överlag jättebra men kefir (ni vet “filen” från östeuropa) har i studier visat sig ha överlägsna probiotiska egenskaper. Den innehåller mellan 30-50 olika bakteriestammar (i jämförelse med yoghurt som innehåller ca 5, och filmjölk något färre än detta). Bakterierna har visat sig överleva vägen genom magsyran i magen.

  Men köp inte färdig kefir i mataffären om du vill testa det för probiotikans skull! Den är pasöriserad (upphettad) så att bakterierna som fanns har dött. Det är enkelt att göra kefir själv. Man tar en liter mjölk, lägger i 3 msk kefirgryn, låter stå i rumstemperatur och vips efter 24h är det kefir. På youtube finns många tutorials! Kefirgryn finns att köpa på nätet men delas också ut i vänkretsar eller facebookgrupper. Eftersom grynen förökar sig snanbt så är det vanligt att extra gryn skänks bort 🙂

  Kefiren som är mest överlägsen avseende probiotika är den gjord på animalisk mjölk. Bakteriekulturen äter av mjölksockret (laktosen) så kefir är naturligt laktosfri. Men man kan också göra kefir på kokosmjölk, sojamjölk mm och det finns också vattenkefir som blir en läskande dryck (något mindre probiotika än förstnämnda, men ändå bra!).

  Och en sak till. Om du ska göra kefir på animalisk mjölk, gör den gärna på ohomogeniserad mjölk eftersom fettmolekylerna i homogeniserad mjölk hjälper skadliga proeiner att ta sig genom tarmväggen, vilket i förlängningen skapar ärrbildning på artärer (förstadium till hjärt- och kärlsjukdomar).

 4. Hej,

  Ni nämner ofta detta kosttillskott och dess höga innehåll i fiber. I ingredienslistan ser jag dock oligofruktos och blir lite förvånad över att det är det som används för att öka fiberinnehållet, speciellt efter 15 års kliniska studier.

  Oligofruktos, som även kallas sött inulin, är konstgjorda kostfibrer som passerar genom tunntarmen och ger mat åt goda lakto- och bifidobakterier i grovtarmen. Men om man får för mycket blir fibrerna också mat åt bakterier som E.coli, Klebsiella och Clostridium, och dessa producerar koldioxid, vätgas, kvävgas, illaluktande sumpgas och olika svavelföreningar.

  Jag hittar ingenstans hur mycket oligofruktos produkten innehåller, men försök har visat symptom uppstår redan vid 5 gram och 10 gram orsakade gasbildning, magkramper, yrsel och även diarré då denna fiber bryts snabbare ned i tarmen. Oligofruktos är dessutom ofta tillsatt i många livsmedel i dagligvaruhandeln.

  https://www.svd.se/magen-i-uppror-av-tillsatta-fibrer

 5. Ni som letar efter symbiotiska bakteriekulturer för mage och tarm så tycker jag att ni ska läsa om Symprove, det går att köpa till Sverige så ni kanske inte har sett det, men det är riktigt bra. Läs och kolla http://www.symprove.com.

  Må bra

  Mvh Jonas

  1. Jag menade, går att beställa till Sverige men är inte generellt tillgänglig så ni kanske inte har sett den.

 6. Camilla skriver:

  Tyvärr fungerade inte sommar 17 när jag beställde idag ????

  1. Food Pharmacy skriver:

   Oj, den har nog slutat gälla för länge sedan. Hör av dig till info@supersynbiotics.se så hoppas vi att de kan hjälpa dig!

 7. Hej, nån med glutenallergier som har testat supersynbiotikan?

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.