Bruschetta på fröknäcke. – Food Pharmacy

Recept, Food Pharmacy

Post image
fav

Bruschetta på fröknäcke.

fav

Det är fredag, om tre timmar kommer gästerna och vi har inte en susning om vad vi ska bjuda på som förrätt. Eller jo förresten, förra sommaren lagade vi ju faktiskt en genial liten rätt här på bloggen som inte går av för hackor. Nämligen (trumvirvlar danke): bruschetta!

Det hela är lekande lätt! Du tager bara följande:

1 stycke rödlök
1 ask plommontomater
1 kruka färsk basilika
3 stora vitlöksklyftor (jodå, du vågar)
en skvätt olivolja
1 nypa salt
nymalen svartpeppar

Och sedan hackar du hela klabbet (ink tre vitlöksklyftor, inte banga nu) och portionerar ut det på valfri mängd fröknäcke. Perfekt som välkomssnitt eller som enkel, somrig förrätt. Mums!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här

Print

Bruschetta på fröknäcke.

  • Av : Food Pharmacy
  • Portioner : 1 sats 1x
Scale

Ingredienser

1 stycke rödlök

250 g plommontomater

1 kruka färsk basilika

3 stora vitlöksklyftor (jodå, du vågar)

1 skvätt olivolja

1 nypa salt nymalen svartpeppar

Instruktioner

Och sedan hackar du hela klabbet (ink tre vitlöksklyftor, inte banga nu) och portionerar ut det på valfri mängd fröknäcke. Perfekt som välkomssnitt eller som enkel, somrig förrätt. Mums!

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.