6 roliga saker som hänt den senaste veckan. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

6 roliga saker som hänt den senaste veckan.

A. Vår första bok är nominerad till Svenska Designpriset. Hur stort? Nästa vecka kommer vi behöva be dig att rösta på oss men vi återkommer med länk när röstningen öppnat. Tills dess kan du sitta lugnt i båten.

B. Vi har blivit inbjudna till P3 Morgonpasset. Eller vi och vi, en av oss fick det bli för de litar inte på att vi inte pratar i mun på varandra, haha. Drog därför lott och Lina vann. Lyssna på söndag mellan 9.00-10.00 för då smäller det.

C. Sedan i går finns vår första bok på franska. Mais oui, c’est très formidable!

D. Vi har bokat en studio med mick och grejer så på måndag börjar vi spela in vår podd. Gissar att det inte bara är vi som tänker att det var på tiden? Förlåt för att det tagit sådan tid men vi lovade ju faktiskt före sommaren  att ta tag i det direkt efter semestern och eftersom vi är två kvinnor som håller vad vi lovar så kommer det nu bli av. Håller dig uppdaterad här på bloggen och på vår insta om hur och var och varför du hittar den framöver.

E. Grapefrukt är gott.

EE. Jo alltså, ovanstående påstående kanske inte riktigt hör hemma under rubriken “6 roliga saker som hänt den senaste veckan” men det är ändå värt att påpeka, grapefrukt är alltid gott.

F. Vår nya älskade kokbok säljer som smör och blev den bäst säljande faktaboken i Sverige förra veckan. Inte meningen att skryta utan mer dela med oss av den eufori vi känner inför att budskapet sprids, att grön mat uppenbarligen är på G och att folk fått upp ögonen för att man kan stärka sitt immunförsvar på egen hand. Tjoho!

(Och för dig som blev sugen på tårtan på bilden så har vi glädjen att meddela att receptet finns här).

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår första bok här och nya kokboken här

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.