6 roliga saker som hänt den senaste veckan. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

6 roliga saker som hänt den senaste veckan.

A. Vår första bok är nominerad till Svenska Designpriset. Hur stort? Nästa vecka kommer vi behöva be dig att rösta på oss men vi återkommer med länk när röstningen öppnat. Tills dess kan du sitta lugnt i båten.

B. Vi har blivit inbjudna till P3 Morgonpasset. Eller vi och vi, en av oss fick det bli för de litar inte på att vi inte pratar i mun på varandra, haha. Drog därför lott och Lina vann. Lyssna på söndag mellan 9.00-10.00 för då smäller det.

C. Sedan i går finns vår första bok på franska. Mais oui, c’est très formidable!

D. Vi har bokat en studio med mick och grejer så på måndag börjar vi spela in vår podd. Gissar att det inte bara är vi som tänker att det var på tiden? Förlåt för att det tagit sådan tid men vi lovade ju faktiskt före sommaren  att ta tag i det direkt efter semestern och eftersom vi är två kvinnor som håller vad vi lovar så kommer det nu bli av. Håller dig uppdaterad här på bloggen och på vår insta om hur och var och varför du hittar den framöver.

E. Grapefrukt är gott.

EE. Jo alltså, ovanstående påstående kanske inte riktigt hör hemma under rubriken “6 roliga saker som hänt den senaste veckan” men det är ändå värt att påpeka, grapefrukt är alltid gott.

F. Vår nya älskade kokbok säljer som smör och blev den bäst säljande faktaboken i Sverige förra veckan. Inte meningen att skryta utan mer dela med oss av den eufori vi känner inför att budskapet sprids, att grön mat uppenbarligen är på G och att folk fått upp ögonen för att man kan stärka sitt immunförsvar på egen hand. Tjoho!

(Och för dig som blev sugen på tårtan på bilden så har vi glädjen att meddela att receptet finns här).

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår första bok här och nya kokboken här

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentarer

 1. Linda Jarl skriver:

  Jag har testat flera recept från er nya kokbok och de är suveräna. Är redo att geniförklara er! Bra jobbat! ????

  1. Food Pharmacy skriver:

   Geni av DIG att orka tala om detta för oss! Du anar inte vad glada vi blir!

 2. Hej!

  Jag har precis läst färdigt boken och känner mig mycket inspirerad och kommer fort som attan att köpa mig en mixer.

  Det är dock en sak som jag inte får rätsida på. Ni skriver om socker och halten av glukos och fruktos (i vanligt raffinerat socker ca 50/50%) och om jag förstår er rätt så är fruktos den verkliga boven i dramat. Samtidigt bakar ni och för efterrätter med agave och andra alternativa sötningar vilka många gånger innehåller en högre andel fruktos i förhållande till glukos än vad som förekommer i vanligt socker. Många menar till och med att agave är farligare än vanligt socker.

  Vad tänker ni om detta? Varför väljer ni exempelvis agave istället för vanligt vitt socker?

  Tack för en fantastiskt fin blogg och fina böcker!

  Här skrivs en del om detta: http://www.mabra.com/mabra-granskar-hur-bra-ar-de-naturliga-sockeralternativen/
  http://www.kostdoktorn.se/finns-det-bra-socker

  Varma hälsningar Ulrika

  1. Food Pharmacy skriver:

   Bra poäng! Vi bakar aldrig med agave. Kanske att du trillat över något recept i bloggens begynnelse? Då kan vi ha använt agave i brist på bättre vetande. Nu bakar vi helst med frukt, bär och nötter. Och framför allt så äter vi inte alls lika mycket sött som vi gjorde tidigare vilket visat sig vara en finfin effekt av det här, för oss, nya sättet att äta på (vi har fått mindre sötsug alltså). Kram och tack själv för pepp!

 3. Underbart! Har väntat på att ni ska börja podda! Har köpt båda era böcker och ni har förändrat mitt liv (och plånbok) båda till det bättre. Har dragits med långvariga feber episoder utan förklaring. HC har bara sagt virus, vänta ut och “det finns inget du kan göra för att påverka detta själv” utan menar att jag bara har otur som drabbats av feber som hållit i sig upptill 8 veckor år. Idag satsar jag på ren, ekologisk och framförallt näringsrik kost. Har inte haft en feber episod på ett helt år. Och små förkylningar har kroppen äntligen kunnat ta hand om själv.
  Så idag känner jag att jag inte har råd att köpa näringsfattig mat.
  Tack, ni gör ett fantastiskt jobb ????

  1. Food Pharmacy skriver:

   Wow!!! Grattis!!!

 4. Stort stort grattis till er!! Ni är fantastiska! Ni inspirerar mig som tusan och barnen där hemma fullständigt älskar era recept. Banangröten är ett måste varje morgon. Den var även på beställning till sjuåringen födelsedagsfrukost.

  Nu äntligen är kokboken inhandlad och jag längtar efter att gå lös i köket.

  Tack för all inspiration!

  Linn

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.