Food Pharmacy-tjejernas nya recept för din mage. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Food Pharmacy-tjejernas nya recept för din mage.

Förlåt sen uppdatering men vi har a) spenderat dagen i en bil mellan Stockholm och Göteborg och b) fortfarande inte riktigt hämtat oss från att vi är omnämnda som “Food Pharmacy-tjejerna” på omslaget till senaste Topphälsa.

Liten passus men måste bara nämna jeansstubbarna i bilden.

Fråga: Vad gör man när fötterna är lite för sunkiga för att vara med i bild?

Svar: Täcker in dem i en jeansbyxa.

Nåväl, vi slår upp tidningen och rodnar. “Succérecepten från Food Pharmacy – Magisk mat för din hälsa”. Egentligen hade vi planerat att vara lite hemliga med recepten på bloggen eftersom vi i vår enfald tänkte att det skulle få fler att köpa kokboken (som du för övrigt kan förbeställa här), men tji fick vi för här blottas ett av bokens absolut bästa recept: vår lasagne med pumpaparmesan. Rekommenderas varmt!

Och på nästa sida hittar vi vår kinamat som man med fördel gör dubbel sats av eftersom den vinner på att stå en natt i kylskåp, våra bovetepannkakor med fritt val och vår masserade universalsallad. Vi säger tack till Topphälsa för ett superfint reportage, och sätter härmed fötterna i ett fotbad.

Nej vänta lite, en sak till bara …

Nu är det här ju som bekant inte en inredningsblogg, men vi måste bara höja kameran i en millisekund och visa en glimt av det fantastiska hem som vi ämnar kvarta i över Way out West. Tillhör en fin vän. Alltså, mums!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår första bok här och kommande kokboken här

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.