Årets inspiratör. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Årets inspiratör.

“Grattis! Du är nominerade i kategorin Årets inspiratör i Swedish Health Awards 2017”.

Så börjar mejlet som vi just fick från Swedish Health Awards (korrekt, vi sitter alltså i Linas bil och betar av lite jobb mellan två möten med blott 3% kvar av batteriet så nu får vi rappa på innan datorn slocknar). Vi är nominerade till årets inspiratör, och har vi riktig, riktigt tur så får vi ta emot ett pris av Agneta Sjödin på Münchenbryggeriet den 9 november.

Återigen – vi berättar inte detta för att skryta, utan för att det är ett så fint kvitto på att vi gör något rätt. Efter tre års slit når vi äntligen ut ordentligt och det i sin tur inspirerar oss att fortsätta, så klart.

Nåväl, man kan tydligen rösta på oss här: www.swedishhealthawards.se. Vågar knappt fråga om du kan tänka dig att … ja, du vet … men vi blir så klart jätteglada om du orkar!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, och handla vår första bok här och nya kokboken här

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.